Cikkek az elektromos kerékpárokról és azok alkatrészeiről

Százezerrel drágulnak az elektromos kerékpárok? Sajnos igen. :(
27
Júl

2018.07.19-én az elektromos kerékpárok importjára az Európai Bizottság 83,6% anti dömping vámot vezetett be, melyhez a jelenlegi 6%-os vám is hozzáadódik. 

Mire figyeljünk elektromos kerékpár akkumulátor vásárlás előtt?
17
Júl

A szünetmentes tápegységekben sokkal alacsonyabb szintű elvárásoknak kell megfelelni. Ott az élete során  1-2 alkalommal, többnyire csak 1-2 percig adja le az áramot, mivel a folyamatos ellátás alatt álló berendezés ( számítógép ) ezt igényli.

#1 Tudástár az elektromos kerékpár akkumulátor töltéséről
05
Szept
Először is gratulálunk az elektromos kerékpárjához, viszont fel rakta már töltőre? Nem számít, hogy új vagy régi elektromos bringát vásárolt, az első dolog az legyen, hogy felrakja töltőre. Ez azért fontos mert az akkumulátor mindig feltöltve érzi magát jól. Az új akkuk sincsenek gyárilag teljesen feltöltve, így a szakszerű beszerelés után fel kell őket teljesen tölteni ( amíg a töltő zöldre nem vált ).

Az elektromos kerékpárok túl drága járművek ahhoz, hogy rossszul használjuk őket. Az elektromos bringák és robogók töltése nem bonyolult, de elengedhetetlen, hogy hosszú évekig használjuk a kerékpárt.

Ebben a cikkben szakembereink szolgáltatlak jó tanácsokkal és praktikákkal, melyeket ha napi szinten alkalmazunk, akkot tízezereket spórolhatunk meg.

Kung Long elektromos kerékpár akkumulátor gyártó
17
Júl

Kung Long Akkumulátorok Kft – a legjobb partner zöld energia megoldásokban

10 elektromos kerékpár akkumulátor tévhit
17
Júl

Figyelem: Ez a cikk az Ön védelmében született! Kérjük, feltétlen olvassa el elektromos kerékpár akkumulátor vásárlása előtt és használatakor is.

Mit kell tudni az elektromos kerékpár akkumulátorról?
17
Júl

Mi a  savas zselés akkumulátor?

A savas akkumulátort több mint 100 éve használják és ugyanazon az elven működik, mint az elárasztott cellás társa. Az akkumulátorok elektrolitja zselatin állagú és a lemezek közé szivárog, melyet utána lezárjna epoxi-gyökkel.

Elektromos kerékpár akkumulátor téli tárolása
17
Júl

Ahogy vége a nyári időszaknak és közeleg az egyre hidegebb tél, ami a hó miatt kevesebb biciklizést ígér, nem szabad megfeledkeznünk az elektromos bicikli akkumulátor téli karbantartásáról sem.

Sörösen vagy párhuzamosan
17
Júl

Bocsánat a szójátékért, de épp az imént tettem le ( nem kis lelki megrázkódtatás után ) a telefont, melyben egy panaszos vevőm az alábbiakat adta elő: