Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Szerviz

 Elektromos kerékpár tárolása télen, szakszerűen.

A kerékpár tárolása télen, szakszerűen.
Neked is gondot jelent a téli kerékpártárolás?

Vannak, akiknek a kerékpár tárolása nem okoz különösebb gondot, mert esetleg kertes házban vagy sorházban laknak, ahol a garázs ideális megoldást kínál az elhelyezésre. A többség azonban kénytelen megbarátkozni a gondolattal, hogy egy újabb „bútort” kell elhelyeznie otthonában, és hamar szembesül azzal, hogy a bringa egy átlagos méretű lakásban meglehetősen nagy helyet foglal.

Erre a problémára kínálunk megoldást új szolgáltatásunkkal, melynek keretében, kerékpárját átvizsgáljuk, és ősztől tavaszig tároljuk.

Mit is jelent ez? Azt, hogy kerékpárját a jövőben nem kell otthonában kerülgetni, hanem mi télen egy fedett biztonságos helyen tároljuk, tavasszal pedig csillogó állapotban adjuk vissza.

Elektromoskerékpárok esetén összesen 14.900 Forint, ami tartalmazza az átvizsgálást, beállításokat (fék, váltó, csapágyak), tárolást és az akkumulátorok havonkénti töltését is.

A szolgáltatás időszaka: október 1-től egészen következő év február 28-ig. Így tavasszal, nyugodt szívvel nyeregbe pattanhat és tökéletes állapotban lévő bringájával már lehet is gyűjteni az új kilométereket.

Kedvezmények:

  • a nálunk vásárolt kerékpárokra 10% kedvezményt* biztosítunk amennyiben a teljes átvizsgálást és a javasolt szervizmunkákat is kéri.
Webáruház készítés