Neuzer Pedelec női elektromos kerékpár e-City fehér/ezüst-kék

306000 Ft Áfás ár

Átmenti készlethiány

Neuzer Pedelec női elektromos kerékpár e-City fehér/ezüst-kék

306000 Ft Áfás ár

Átmenti készlethiány

Az örömteli, könnyed kerékpározás receptje

A pedelec egy angol szóösszetétel: a pedal és electric szavakból, és az elektromos rásegítésű kerékpárokat jelöli. A pedelec nem elektromos kismotor, csupán a motor erejéből nem lehet vele haladni. Az elektromotor csak akkor kapcsolódik be a hajtásláncba, ha pedálozunk, így viszont megtöbbszörözi az erőnket. Így egyrészt gyorsabbak is lehetünk, mintha csak a saját erőnkre alapoznánk, másrészt nagyon kis energia befektetéssel tehetünk meg jelentős távolságokat. Ugyanakkor nem engedi, hogy ellustuljunk: egy pedelecre ülve továbbra is testmozgást végzünk.

Sportra, túrázásra ajánlott középmotoros szettjeink nyomatékszenzorosak, így rögtön induláskor rendelkezésünkre áll akár a maximális nyomaték, így kiválóan gyorsulnak, és minél erősebben pedálozunk, annál nagyobb a rásegítés mértéke is. Első agymotoros szettjeink fordulatszenzorosak, kisebb nyomatékkal, így indulásnál kis késéssel kapcsol be a rásegítés, és lassabban gyorsulunk fel utazósebességre.

A Shimano a világ legnagyobb kerékpáralkatrész-gyártója, már a neve is garancia a minőségre, ráadásul világszerte kiváló terméktámogatással rendelkezik. A középmotoros rendszer előnye, hogy alacsonyra kerül a súlypont, bármely váltórendszer használatát megengedi és a kerékpár kezelhetősége is így marad a legsemlegesebb, a hajtás sincs befolyással a kormányzásra. A rásegítés 3 fokozatban szabályozható: ECO/ NORM/HIGH. A kis fogyasztású LCD kijelzőn nyomon követhetjük az akku töltöttségét és a hatótávot, így, ha már kevés az energia, ennek megfelelően választhatjuk ki, melyik az a fokozat, amivel még eljutunk a célunkig.

Természetesen kijelzi a sebességet, megtett utat is, de innen vezérelhető a világítás is. Walk assist mód segít, ha valahol fel kell tolnunk a bringát, akár csomagokkal megrakva.

Maximális teljesítménye 250W, nyomatéka 50 Nm, az akku kapacitása 11,6 Ah (garantált 1000 töltési ciklus), amivel legfeljebb 125 km tehető meg (gyári adat, ideális körülmények között, ECO módban).

váz/frame: al6061 alu nagy teherbírású/extra durable

villa/fork: merev acél/rigid steel 26″

első fék/front brake: promax v hátsó fék/rear brake: promax v

hajtómű/crankset: alu/alloy 170 mm 38t

első váltó/front derailleur: –

hátsó váltó/rear derailleur: shimano nexus 3 spd

váltókar/shifters: shimano nexus 3 spd

első agy/front hub: bafang 8fun agymotor/hub motor 36h

hátsó agy/rear hub: shimano nexus 36h

felnik/rims: hlqc-08a 26” duplafalú/double wall

köpeny/tire: kenda k198 26×1,75″ reflektiv

motor: bafang 8fun első agymotor/front hub motor 240w

kijelző/display: t319 led

rásegítés/assistance: 3 fokozatú, kormányról vezérelhető / 3 steps w handlebar control

akku/battery: phylion 36v 11 ah (panasonic cellás)

extrák/extras: világítás, sárvédő, csomag-tartó/ lighting, mudguards, carrier

A Hód-Szakszerviz Kft Kereskedelmi Igazgatójaként igyekszek minél több, hasznosabb és pontosabb információt megosztani az elektromos kerékpárokról és robbanómotoros kerékpárokról

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Neuzer Pedelec női elektromos kerékpár e-City fehér/ezüst-kék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.