•  
  •  
  •  
  •  

Az Hód-Szakszerviz Kft webáruházban rendelt termékek kifizetésére a következő fizetési lehetőségek állnak rendelkezésére:

  1. Készpénz (a csomag átvételekor)
  2. Online, bankkártyás fizetés
  3. Banki (előre) átutalás

Utánvét (készpénzes fizetés)

A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetnie az átvételkor, készpénzben (Forint).

Online, bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetést akár saját, akár céges bankkártyával is kezdeményezhet. Az online fizetés során elfogadott bankkártya-típusok a következők: VISA (Classic és Electron), valamint MASTERCARD (beleértve a Maestro-t is; amennyiben ennek nincs CVV2/CVC2 kódja, akkor az illető mezőt fiktív értékekkel kell kitölteni).

Fontos tudnia, hogy tranzakciós illeték nem terheli a rendelést!

Banki átutalás

A banki átutalással történő fizetés a proforma számla alapján történik, amelyet e-mailben küldünk ügyfeleinknek a rendelés leadását követően.
A kiszállítási folyamat azt követően indul el, hogy a termékek vételára a proforma számlán feltüntetett bankszámlán (bővebben lent) jóváírásra kerül.

Banki átutalással történő fizetés esetén a jóváírás, banki szolgáltatótól függően, több napot is igénybe vehet.
Cégek esetén a megrendelt termékek átvételéhez szükség van a cég pecsétjére vagy egy meghatalmazásra.

Név: Hód-Szakszerviz Kft
Cím: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 121-125.
Adószám: 11764953-2-06
EU Adószám: HU11764953
Bank: OTP Bank
Bankszámla szám: 11735067-21163054-00000000

A szállítás folyamata / szállítási módok

A webáruházban megrendelt és e-mail formában hozzánk megérkezett rendeléseket általában aznap, de legkésőbb a következő munkanapon dolgozzuk fel. A futárunk érkezése előtt feldolgozott rendeléseket aznap, a később érkezetteket viszont a következő munkanap csomagoljuk és indítjuk útnak. A szállítást a GLS Hungary Kft. szolgáltatásaként 24 órán belüli kézbesítéssel vállaljuk. Lehetőség van telefonon történő megrendelésre is.

Elektromos kerékpár rendelése esetén felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot és egyeztetünk az Ön által legkedvezőbb szállítás érdekében.

Csomagátvétel

a GLS CsomagPontokban és a GLS Automatákból

Használja ki a személyes átvétel előnyeit!

Online vásárlásnál kérje csomagját az Önhöz legközelebbi GLS CsomagPontba vagy GLS Automatába. A a feladás után már 1 munkanapon belül hozzájuthat a termékhez.

Így az Önnek megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut az ország 200 településének több mint 500 pontján.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba vagy GLS Automatába, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye küldeményét. Kérjük vegye figyelembe az üzlet nyitva tartási idejét. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, a Pátria, D-ÉG Thermoset Kft. illetve a Cromax üzleteiben bankkártyával is fizethet.