Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Cikkek az elektromos kerékpárokról és azok alkatrészeiről
2018.07.17 09:37

Mit kell tudni az elektromos kerékpár akkumulátorról?

Mi a  savas zselés akkumulátor?

A savas akkumulátort több mint 100 éve használják és ugyanazon az elven működik, mint az elárasztott cellás társa. Az akkumulátorok elektrolitja zselatin állagú és a lemezek közé szivárog, melyet utána lezárjna epoxi-gyökkel.

Mit kell tudni az elektromos kerékpár akkumulátorról?

12V 22Ah akkumulátor méret

Elektromos kerékpár akkumulátor alapismeretek

A cikk részleteket tartalmaz az alábbi angol forrásból

Mi a  savas zselés akkumulátor?

A savas akkumulátort több mint 100 éve használják és ugyanazon az elven működik, mint az elárasztott cellás társa. Az akkumulátorok elektrolitja zselatin állagú és a lemezek közé szivárog, melyet utána lezárjna epoxi-gyökkel. Az akkukat ,szivárgásmentességük miatt, akármilyen helyzetben lehet használni  Ezek az akkumulátorokat akármilyen helyzetben lehet használni. Gyakorlatilag szivárgás mentesek. A felhasználásuk szerteágazó, a közlekedési lámpáktól kezdve a elektromos kerékpárokig. Ezek az akkumulátorok 2V-os cellákból állnak általában 4,6 és 12V os feszültséggel.

Az akkumulátor olyan mint egy malacpersely. Ha csak kiveszel és semmit nem raksz vissza, akkor a végén semmid sem marad. Élete függ a használattól; 6 hónaptól akár 48 hónapig, de csak az akkumulátorok 30%-a éri el a 48 hónapos határt. Te is képes lehetsz megduplázni, akár megtriplázni bicikli akkumulátorod élettartamát. Apróbb módszerek és odafigyelések eredményeképp, mint például a túlfeszültségvédelmi dugalj használata, vagy a bicaj akku rendszeres, napi, töltése, a kedvenc elektromos kerékpárod sokkal tovább szelheti a városi utakat.

 

Hogyan készül az akkumulátor?

Pár elektromos kerékpár akkumulátor alap információ

A savas zselés akkumulátor cellákból, zseléből és zselés oxidból áll ( egyéb sűrűséget, keménységet szabályzó anyagok), 35% kénsavval és 65% vizes oldat. Ezt az oldatot elektrolitnak hívják, ami kémiai reakcióba lép és elektronokat alkot. Ha leteszteled az akkudat hídrométerrel, akkor kénsav mennyiségét vizsgálod. Ha alacsony értéket kapsz, akkor azt jelenti, hogy nem tud végbemenni az előbbi folyamat. Hova tűnt a sok kén? Az akkumulátor celláin ül, és amikor feltöltöd az akksit, a kén visszatér az elektrolitba és tömény kénsav lesz belőle.

1. Biztonság

Nagy hangsúlyt kell fektetnünk a biztonságra, amikor akkumulátorokkal dolgozunk. Távolítsunk el minden ékszert magunk körül. Végül is, nem akarod megolvasztani az óraszíjadat </div></div></div>
            <div class='page_page_blog_back'><a href=<<< Vissza

Webáruház készítés