Az áruházunkban megrendelt benzinmotoros kerékpárokat az Ön házához visszük, ahol bemutatjuk, kipróbálja. 30 perc teljesen ingyenes helyszíni tesztvezetést biztosítunk, azért hogy el tudja dönteni, hogy kell-e Önnek a kerékpár. Ha igényt tart a kerékpárra, akkor a készpénzes fizetést követve, előre kiállított számlával és jótállási jeggyel átadjuk a kerékpárt. Ha nincs megelégedve a termékkel, akkor teljesen ingyenesen visszarakjuk az autóba és visszahozzuk szalonunkba. Ilyen esetben kérjük fáradjon be hódmezővásárhelyi szalonunkba kiválasztani a majdnem 100 kerékpár közül az Önnek legmegfelelőbbet.

Fontos tudni!

Garanciális műhelyünk helyszíne: 6800 Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 125.

Kiszállásos, helyszíni javítás nem áll módunkban.

Egyéni kérésre be tudjuk hozni a kerékpárját a szervizünkbe, ahol elvégezzük a garanciális javításokat. Ilyen esetben a kiszállási és visszaszállítási költségünk összesen 20000 Ft + Áfa.

Garancia intézése:

Garanciális alkatrészeknél 2 napon belül GLS futárszolgálattal küldjük az új alkatrészt. A meghibásodott alkatrészt becsomagolva kell odaadnia a futárnak. Ez Önnek teljesen díjmentes.

A garanciális alkatrészek kicseréléséről Önnek kell gondoskodnia. Így csak abban az esetben vásároljon benzinmotoros kerékpárt ha Ön vagy egy jó ismerőse ért a belsőégésű motorokhoz és azok javításához.