Ezt a stílusos elektromos kerékpárt a napenergia hajtja

Minden nap új elektromos kerékpárok születnek, de a koppenhágai startup Kvaern alkotott pár egyedi dolgot: egy egyedülálló stílus és egy napelemes akkumulátor csomag.

A kb 350000 Ft értékű Kvaern kerékpár pedelec rendszerrel működik, melyet egy 250W-os motor hajt. Így a végsebessége pár másodperc alatt 25 km/óra. A beépített akkumulátor segítségével körülbelül 50 kilométert tehetünk megy egy töltésre.T

Ha teljesen környezetbarát elektromos kerékpárt akarsz tekerni, akkor a Kvaernnek van egy 360wH akkumulátora és egy napelem kombinációja 150000 forintért, így csak a napfény fogja meghajtani a bringádat.

A Kvaern a jövőhéten indítja el a kerékpárt és a napelemet az Indiegogóban, és a világ minden tájáról az ügyfelek együtt vagy külön vásárolhatják meg a kerékpárt és a tápegységet. (Csak tudd, hogy nincs kedvezmény, ha együtt vásárolod őket.)

Ahogy mindig van az a helyzet, amikor az Indiegogo termékekkel kapcsolatos termékek elindulnak, esély van arra, hogy ezek a dolgok soha ne történjenek meg. De ha szereti az ötletet, és nem különösebben szeretné kockára dobni az indítást, rengeteg hasonló árú hordozható elem és napelem már elérhető a piacon, és bőséges e-kerékpár a a Kvaern árcédulája alatt. Lehet, hogy egy kicsit összehasonlító vásárlást kell tennie, ha valami olyat szeretne találni, amely megfelel a koppenhágai indítás stílusának, de minden bizonnyal hamarabb képes lesz a nap sugaraira lovagolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.