A “világ legkisebb” összecsukható elektromos kerékpárja

A "világ legkisebb" összecsukható elektromos kerékpárja

összecsukható elektromos kerékpár

A világ eddigi legkisebb összecsukható elektromos biciklije belefér a hétköznapi túratáskákba is a laptopok és a könyvek mellé.

Új Delhi: Itt jön az összecsukható bicikli, ami elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen a táskájába. A neve Impossible ( Lehetetlen ), és a világ legkisebb összecsukható elektromos kerékpárjának mondják. A készítői 3 évig dolgoztak a tökéletesítésén.

A bicikli összehajtva 43 centiméter magas, tartós és pehelysúlyú.

Az Impossible-nek kerek kialakítása van, hogy a súly egyenletesen oszoljon el a vázon. Az ülés és a kormány egy magasságba került, így az első és hátsó kerekek egyenlő súlyt cipelnek.

A váz közepén található összekapcsoló box egyike azon kevés részeinek a biciklinek, ami nehezebb fémből készült. Ez a fém doboz könnyedén kibírja a vezető súlyát és ellenáll minden hétköznapi használat során felmerülő rázkódásnak, mondja a vállalat.

Az Impossible 85 kilogrammig terhelhető. 10 2900mah 10A 3.6V 44.5g-os akkumulátorral, az elektromos bicikli 20 km/h-val is mehet 45 percig, vagy normál sebességen 25km távolságig.

Videóval illusztrálva

Forrás: http://ibnlive.in.com/news/the-worlds-smallest-folding-electric-bike-that-can-fit-into-a-regular-backpack-alongside-your-laptop-books/513298-11.html

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.