Mitől függ az elektromos kerékpár ára?

Elektromos tricikli MOCCA

Az elektromos kerékpár árak sok tényezőtől függnek

Figyelembe kell venni az elektromos kerékpár árak kialakításakor a bicikli típusát, teljesítményét, feszültségét és minden egyéb extrát ( kosár, riasztó ), melyet fontosnak tartunk a bringán.

 1. A bicikli árát befolyásolja a “kerekek száma”

  1. Kétkerekű kerékpár

   1. Az ilyen elektromos kerékpárok bírnak a legkedvezőbb árakkal, mivel minimalista, biciklire hasonlító megjelenésük nem tartalmaz extra burkolati elemeket.
   2. Példák: Z-Tech 08,  Arizóna BLW
  2. Háromkerekű tricikli

   1. A háromkerekű kerékpárok speciálisan kialakított járművek melyek olyan embereknek készültek, akiknek már kevés a két kerék. Egy ilyen bringa visszaadhatja az idősek mozgásszabadságát. Két fajta típus létezik: foteles ülésű, ami kényelmes utazást biztosít; és bicikliüléses, amelyet kétkerekű elektromos bringákból alakítanak át.
   2. Z-tech 15, Hegymászó elektromos háromkerekű kerékpár
  3. Négykerekű rokkantkocsi

   1. A négykerekű rokkant járművek olyan embereknek lettek kialakítva, akik valamilyen okból megváltozott mozgásképességgel bírnak.
   2. Kosaras tricikli, kosár nélküli tricikli
 2. Az elektromos kerékpár névleges teljesítménye

  1. 250W-os

  2. 300W-os

   1. Mint azt a neve is belefoglalja, a 300W teljesítményű elektromos kerékpárok strapabíróbbak, nagyobb a terhelhetőségük és a végsebességük is mint a 250W-os társainak. Jó példa erre az elektromos robogó jellegű kerékpárunk.
 3. Az elektromos bicikli névleges feszültsége

  1. 36V ( azaz 3 akkumulátoros )

   1. Mindkét feszültségű kerékpárnak megvan a maga előnye és hátránya is. a 36V-os bicikli könnyebb, és – nem utolsó szempont – az akkumulátor csere pénztárca barátabb, mivel csak 3 akkumulátort kell kicserélni. Itt megjegyzem, hogy ha akkumulátor csere esedékes, akkor erősen ajánlott az összes akkumulátort kicserélni mivel így tud mindegyik aksi maximális teljesítményen működni. Ilyen például a Z-Tech kerékpár jellegű elektromos biciklink.
  2. 48V ( azaz 4 akkumulátoros )

   1. Mi az előnye a 48V-nak? Erősebb kerékpárt kapunk, amelynek nagy az egy töltéssel megtehető kilométerek száma (ez körülbelül 40km-t jelent). Nem véletlen, hogy az áruházunkban kapható legerősebb kerékpárunk is 48V-os.
 4. Az elektromos kerékpárt működtető akkumulátor típusa

  1. Ólom-savas akkumulátor

  2. Lítium-ionos akkumulátor

   1. Áruházunkban egy li-ionos biciklin kívül minden kerékpárunk ólom-savas akkumulátorral van felszerelve. Ez azért van így, mert a li-ion akkumulátorok nagyon költségesek, szervizelésük erő és időigényes. Több éve forgalmazzuk a Ritar és Ztech akkumulátorokat, és eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptunk. Az akkumulátorokról külön oldalunk foglalkozik, amit itt megtekinthet.
 5. A kerékpár kialakítása, dizájnja

  1. Kerékpár jellegű

  2. Burkolt, robogó jellegű

  3. Motor, “babetta” jellegű

 6. Extra felszerelések

  1. Riasztóval ellátott

   1. Nagyon kedvelt termékünk a riasztóval felszerelt Arizóna BLW 48V-os kerékpárunk
  2. Kosárra felszerelt

  3. Robbanómotoros

Ezen tényezők befolyásolják az elektromos kerékpárok árát és magyarázzák a köztük lévő árkülönbséget. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb elektromos biciklit és munkaidőben hívja a 0662 220-601-es telefonszámot vagy irjon e-mailt az info@villanybringa.hu, ahol kollégánk minden kérdésére válaszol. Ha ki szeretne több biciklit is próbálni, akkor látogasson el üzletünkbe: 6800 Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 121-125, “Villanybringa.hu” bolt.

Köszönöm a figyelmét,

Csernák Levente

e-marketing referens

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.